La Dama – Benátsko (Itálie) - Metoda - Appassimento


#more#

Příběh, který "vypráví" samotní majitelé vinařství

Jmenuji se Gabriele a můj příběh začíná zemí, láskou, kterou mám k vinicím a k výrobě vína obecně.

S mojí manželkou Miriam a velkou podporou Giampiera, mého tchána, který jako první uvěřil našemu projektu, jsme poprvé v roce 2006 vyprodukovali své víno La Dama

.

Jsme první generací vinařů v naší rodině a náš majetek dnes zahrnuje 16 hektarů půdy, z toho 10 hektarů jsou vinice nacházející se ve dvou částech Valpolicella Classica: Negrar a Sant’Ambrogio di Valpolicella. Vinice typu Pergola a Spalliera produkují vynikající hrozny, aby našim vínům propůjčily nezaměnitelný charakter a zvláštnost, která je pro nás typická.

Náš vinný sklep se nachází ve městě Negrar, v ideální poloze pro dlouhé sušení hroznů, které dá vzniknout našemu nejvzácnějšímu produktu: Amarone della Valpolicella Classica.

Pohostinnost je pro nás zvláštním okamžikem: vítáme hosty, přátele a lidi s vášní pro víno. Je to dobrá příležitost, jak sdílet náš projekt a naši vášeň, která ve všech, kteří přijdou navštívit náš sklep, zanechá nezapomenutelné vzpomínky na nás a na naše produkty.

Sledujte nás na Instagramu

Přejít na profil Line of Wine