Rodinné vinařství, které vyrábí hlavně Prosecco a Pinot Grigio, a je jedním z mála 100% ekologických vinařství v region (pouze 1% produkovaných vín typu Prosecco je bio) Je zde kladen velký důraz na lásku k půdě a lásku k produktu, každou fázi od udržitelného hospodaření na vinici až po nejmodernější technologii ve vinařství zaměřenou na zachování čistoty hroznů od révy po sklo. 

Jejich závazek se primárně zaměřuje na pěstování zdravých hroznů, na výrobu vysoce kvalitních organických vín a zároveň na ochranu našeho zdraví a půdy.
Jedná se o 3. generaci vinařů v rodině. V roce 1999 začali Paolo Marion a jeho bratr Massimo obhospodařovat rodinné vinice, kde jejich otec produkoval hrozny pomocí konvenčního způsobu prodeje velkým vinařským skupinám. V roce 1999 přešli z konvenčních na organické postupy.

Paolo vystudoval enologii na vinařské škole v Conegliano, jedné z nejznámějších v Itálii, a začal vyrábět víno pro svého staršího bratra Massima v jejich vinařství na počátku 2000, hned v začátcích získal mnoho ocenění a pozitivních recenzí od různých vinařů a v různých mezinárodní vinařských soutěžích,  Matthew Jukes, slavný britský vinař, ho také nazval „Prosecco Genius“. Nyní Paolo nadále spolupracuje se svým bratrem Massimem.

Někdy nepotřebujete sommeliéra, stačí sklenka dobrého vína.
Víno vyrobené s poctivostí, láskou, vášní. Víno, které se stará o budoucnost, o planetu. Víno k pití o samotě k pomazlení nebo společně s ostatními k úsměvu. Nic víc, nic jednoduššího.

Sledujte nás na Instagramu

Přejít na profil Line of Wine