Ryzlink z malé německé oblasti Rheingau, vinařství Georg Breuer. Hrozny pro toto víno pocházejí z vesnice Lorch (VDP Ortswein), kde díky jižní expozici a břidlicovému podloží získávají více slunečního svitu a tepla. Díky tomu mají přirozeně vyšší cukernatost. Vinařství Georg Breuer jej tedy vinifikuje s vyšším obsahem zbytkového cukru, který však vyvažuje skvěle integrovaná kyselina. Obsahuje 9,5 g cukru/l a 8,3 g kyselin/l. Skvělá volba pro milovníky polosuchých svěžích vín. Více
Celý popis produktu
Fermentace a zrání probíhalo v nerezových tancích
Barva a vzhled
Nazlátlá se zelenkavými odlesky
Aroma
Násladlé s tóny žlutého ovoce, citrusů, jablek a květin
Chuť
Nasládlá se skvěle integrovanou kyselinkou, která vše osvěžuje. Závěr je minerálně slaný.
Párování s jídlem
Ideální společník k rybám, drůbeži, zelenině, čerstvým sýrům, ale i k svěžím dezertům
Vjemy se mohou lišit ročník od ročníku





Obsah alkoholu: 11,5 %
Doporučená teplota podávání: 8-10 °C.
Druh vína: polosuché
Odrůdy: Ryzlink rýnský
Země: Německo
Oblast: Rheingau
Objem: 0,75 l

| Druh vína | polosuché |
|---|---|
| Země | Německo - Rheingau |
| Odrůda | Ryzlink rýnský |







